zondag 1 januari 2012

Een nieuw jaar!

 Pimpschuur wil jullie allemaal een mooi, gelukkig, gezond en kleurrijk 2012 wensen!

Voor het nieuwe jaar staan er een hele hoop leuke nieuwe producten gepland, natuurlijk allemaal weer even origineel.
Het assortiment handgemaakte items zal uitgebreid worden met o.a. een hele nieuwe lijn bijzondere haarspeldjes, baby- en peuterkleertjes gemaakt van kwaliteitsstoffen, er komen weer nieuwe diadeems met hele mooie grote bloemen uit het buitenland, er komen leuke woonaccessoires bij zoals cupcake fotostandaarden op ware grootte en natuurlijk vernieuwen we continue de voorraad sieraden met handgemaakte bedels/flatbacks. De inkoop van materialen voor de zomersieraden is al volop bezig, binnenkort staan de eerste online!
En er zullen ook nieuwe bijzondere kant en klare artikelen worden ingekocht, voornamelijk uit het buitenland.

En onze site zal eindelijk de lucht in gaan. Helaas liepen we behoorlijk wat vertraging op door een ondeskundige provider, maar dat probleem is gelukkig opgelost door in zee te gaan met een andere provider.
De site word nu volop getest, zodat jullie straks lekker overzichtelijk kunnen shoppen.
Het testen is even onderbroken omdat er ook nog een passende werkruimte gemaakt moet worden voor Pimpschuur. Zodra die af is laat ik hier natuurlijk vol trots de foto's zien!

Fijne dag allemaal! Groetjes, Eveline
www.pimpschuur.nl
info@pimpschuur.nl

 

2 opmerkingen:

  1. Heb een aantal foto's van deze prachtige creaties bekeken. Maar wat ziet het er allemaal lekker en ontzettend leuk uit.. :) Weer een volger erbij! Kom hier zeker nog een spieken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En jij hebt er ook meteen weer een volger bij! Heerlijk vrolijke blog :)

    BeantwoordenVerwijderen