vrijdag 30 december 2011

Sponsor mijn huis

SLIM!!!

Iedereen weet inmiddels wel dat ik gek ben op originaliteit.
Dus toen ik dit project tegenkwam was ik meteen verkocht.

Stel je voor; je woont in een drukke stad met een peuter die je liever in een rustigere omgeving wilt opvoeden.
Je koopt een huis, maar dan.... kom je erachter dat het inrichten wel heel veel kost.
Wat doe je dan? Nou... heel simpel! Je maakt een website en je laat je door bedrijven sponsoren in ruil voor publiciteit!
Zoooo verschrikkelijk goed bedacht.

Ik kwam het jonge stel tegen op Twitter, ze hebben inmiddels ruim 500 volgers en 8 sponsoren waaronder natuuuuurlijk Pimpschuur.
De sponsoren zijn erg divers, zo is er het koeriersbedrijf Vikingexpress die hun gaan helpen met het vervoer van spullen, Marlijn Poppendijn gaat iets moois voor de kinderkamer maken, van Koken&Tafelen kregen ze een leuk pakket, Pimpjedeur zorgt voor een gave deurposter.
Van In en om 't huis krijgen ze een designlamp, Lucia Mooij geeft interieuradvies en DRW Holland schenkt een naamplaatje voor de voordeur.
Van Pimpschuur krijgt dochterlief in ieder geval een ophangsysteem voor haarspeldjes met natuurlijk wat haarspeldjes erop en tegen de tijd dat er wat meer spulletjes zijn voor de inrichting dan mogen ze uit het Pimpschuur assortiment iets kiezen dat ze graag willen hebben/willen laten maken.

Er moet nog flink meer komen, zo is er nog geen keuken, gordijnen voor het hele huis, slaapkamer inrichting voor de ouders, een eethoek, bankstel, salontafel, lampen en allemaal van dat soort basis dingen die je nodig hebt.
Ze geven zelf al aan op de site dat hun lijst niet compleet is, dus als je iets verzint dat er volgens jou nog bij hoort; alles is welkom.
Zelf denk ik dat het leuk zou zijn als er ook mensen inhaken die met hun bedrijf niet direct te maken hebben met de 'grote' inrichting zoals een keuken etc., maar meer met aankleding. Dus potten en planten, leuke kussens, zeepkettingen, schilderijtjes, fotolijstjes, kandelaars, memoborden, spiegels, mooie opbergdozen etc.
Ik ben ontzettend benieuwd wat voor kettingreactie dit project teweeg gaat brengen.
Hart van Nederland gaf al aan interesse te hebben voor het project en zij zullen ongetwijfeld een item hierover maken als er een grote mijlpaal behaald is.
Daarnaast maakt het stel zelf goed reclame, leuk voor de sponsoren die mee doen en enorm leuk om te volgen.
Ik hou ze in ieder geval goed in de gaten!

Wil jij ook meedoen als sponsor? Of wil je dit ludieke idee blijven volgen? Kijk dan eens op hun SITE

Fijne dag nog allemaal!!! Groetjes, Eveline
www.pimpschuur.nl
info@pimpschuur.nl
Geen opmerkingen:

Een reactie posten