vrijdag 18 februari 2011

Pimpschuur op de beurs!!

De spulletjes die op de beurs staanDe stoffen, bandjes, knoopjes en het belletje zijn geleverd door Trois petits pois (http://www.3pp.nl/) en ik mocht het omtoveren in leuke spulletjes. Alles ligt vandaag, morgen en overmorgen (18 t/m 20 februari) in Hardenberg bij de crea weekend beurs (http://www.evenementenhal.nl/hardenberg/home/2/home).
Als je gaat kijken, doe de groetjes aan Annelot van Trois petits pois.
Overigens... ze heeft in haar stand ook een ontzettend leuke workshop waar je aan mee kan doen.
Het is alleen wel een erg gevaarlijke stand om langs te gaan, de kans dat je met lege handen wegkomt is vele malen kleiner dan de kans dat je er met een lege portemonnee vandaan komt.....
Je bent gewaarschuwd!De eerste foto is een jongens memobord. Erg leuk met die stoere stofjes!

De tweede foto is een memobord voor volwassenen/grotere meiden gemaakt van prachtige stoffen.
Links boven zit een houten hartjes knoopje waar de hanger met kralen en een elfje aan hangt, deze is er slechts een paar keer omheen gedraaid, dus je kunt hem zo verwijderen en iets anders aan het bord hangen.
Rechts onderen een handig vak met 3 ruimtes om kaartjes of andere kleine dierbare spulletjes in te doen.
Een 'paar' setjes speldjes.Leuke labeldoekjes voor jongens en voor meisjes.Super leuke paspoorthoesjes van geweldige stof met glittertjes erin!Geweldig schattige portemonneetjes.

Lief kasthangertje.

Hertjes telefoonhoesje.Speciaal voor de beurs gemaakte haarelastieken in verschillende maten. De elastieken zullen binnenkort ook te vinden zijn in het assortiment van Pimpschuur.

Ik wens jullie allemaal een fijne dag!
Eveline


Geen opmerkingen:

Een reactie posten